Wow Air
Wow Air

De vloot van Wow air wordt binnenkort uitgebreid met een nieuwe A330neo, het toestel van Airbus bevindt zich momenteel in de laatste montagefase. De introductie van het nieuwe lijnvliegtuig maakt deel uit van WOW air’s vlootmodernisering. Aan het einde van 2018 wordt de A330neo in gebruik genomen.

De A330-900 behoort tot de nieuwe generatie Widebody Family met een extra brede romp waardoor er meer ruimte ontstaat in het vliegtuig, waarmee de capaciteit en het passagierscomfort worden verbeterd. Daarnaast zorgt de nieuwe technologie ervoor dat de Trent 7000s dubbele ontbranding efficiënter wordt en de motoren minder geluid produceren.

Aan het einde van 2018 wordt de A330neo in gebruik genomen en sluit deze aan bij de vloot op langeafstandsroutes zoals Californië. Wow air vliegt momenteel op 38 bestemmingen in heel Europa en Noord-Amerika. Vanaf 28 april 2018 start de luchtvaartmaatschappij met vluchten vanaf Schiphol met nieuwe routes naar de Amerikaanse steden Detroit, Cleveland, Cincinnati, St. Louis en Dallas.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.