WOW air blijft uitbreiden in VS

Door: Sofie Smets | 7 november, 2016

Steeds meer Amerikaanse steden worden aan het netwerk van de IJslandse low-cost airline toegevoegd. Na de laatste toevoeging van Miami vanaf april 2017, is het dit keer de beurt aan Pittsburgh. Vanaf 16 juni 2017 zal WOW air vier keer per week van IJsland naar Pittsburgh vliegen. Deze Amerikaanse stad wordt hiermee de negende bestemming van WOW air in Noord-Amerika.

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: ‘We vinden het geweldig om Pittsburgh aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen. Op dit moment is er geen enkele airline die vanaf Amsterdam direct naar Pittsburgh vliegt. Met een overstaptijd van een uur is WOW air een voorloper. Pittsburgh is een opkomende stad en hier kun je nog het echte Amerika gevoel ervaren. Het afgelopen jaar hebben we onze aanwezigheid in de Verenigde Staten verstevigd met een aantal nieuwe routes. We kijken er naar uit om door te gaan met dit tempo van uitbreiding.’

WOW air vliegt vanaf 2015 intercontinentaal met een korte stop-over in IJsland. Deze stop-over kan ook verlengd worden zodat er tijd is om IJsland te verkennen. Per week staan er vier vluchten gepland naar Pittsburgh; op maandag, woensdag, vrijdag en zondag en met terugvluchten op dezelfde dagen. De vluchten zullen uitgevoerd worden met een Airbus A321 die beschikt over meer dan 200 stoelen.

Twee keer per dag vanaf Amsterdam
Naast alle nieuwe bestemmingen heeft WOW air onlangs ook aangekondigd een tweede dagelijkse vlucht naar Amsterdam toe te voegen aan het vluchtschema. De lowcoster ziet Amsterdam als een van de belangrijkste Europese bestemmingen en gaat vanaf 27 maart 2017 zowel ’s ochtends als ’s avonds tussen Amsterdam en Reykjavik vliegen.

 Bron: Business Traveller

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Business Traveller in de prijzen bij BJTA's

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring