De nieuwe Ultra Light Cabin Bag van CabinZero is ultralicht, waterproof en goed georganiseerd met veel vakken. En dankzij de vlaggetjes herken je hem uit duizenden. Eigenlijk is dat niet nodig want je kunt hem altijd binnen handbereik houden. Hij past namelijk binnen de standaard-handbagage-maat en mag altijd mee het vliegtuig in. Je draag hem als koffer of als rugzak.

De Ultra Light Cabin Bag 44L Classic van CabinZero is een handige rugtas met een inhoud van 44 liter. De reistas is vervaardigd van waterproof polyester waardoor de inhoud beter beschermd is tegen water en regen. De bagage kan overzichtelijk en gescheiden van elkaar opgeborgen worden. Het ruime hoofdcompartiment is voorzien van een ruim insteekvak, een ritsvak en een mesh insteekvak. De tas sluit rondom met flap over de rits zodat deze ook tegen water is beschermd.

Koffer en rugzak ineen
De compressiebanden aan de zijkanten zorgen ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft zitten. Het ritsvak aan de voorzijde is ideaal om belangrijke reisdocumenten bij de hand te houden. De tas kan als koffer worden gedragen door middel van de twee handvatten of over de schouders dankzij de gewatteerde schouderbanden.

Okoban Track en Trace
CabinZero-tassen zijn alle voorzien van een Okoban-label. Hiermee meld je de tas aan op okoban.com, een platform dat gebruikt wordt door vliegvelden en vliegmaatschappijen om verloren bagage te traceren. Als de tas verloren raakt, kan de vinder de code invullen en de tas terugsturen naar de juiste eigenaar.

Informatie
CabinZero Ultra Light Cabin Bag 44L Classic is verkrijgbaar bij de kofferspecialist of webshop, in de kleuren blauw en geel en voorzien van kleurrijke vlaggen. Consumentenadviesprijs € 74,90. Tien jaar garantie. Ga voor informatie naar www.cabinzero.com.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.