Qatar Airways schenkt 100.000 gratis tickets aan zorgverleners in de eerste lijn en wil hen hiermee als helden bedanken voor de verzorging van patiënten tijdens de huidige COVID-19-pandemie.

Qatar Airways kreeg de afgelopen maanden grote waardering van passagiers en overheden als de belangrijkste luchtvaartmaatschappij die mensen weer thuisbrengt. De maatschappij realiseerde haar missie om meer dan een miljoen mensen te repatriëren door 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel te blijven en meer dan 100 chartervluchten aan te bieden. In lijn met haar baanbrekende rol bij de wereldwijde inspanningen om gestrande passagiers te repatriëren, erkent en beloont de luchtvaartmaatschappij nu zorgverleners van over de hele wereld.

Internationale Dag van de Verpleging
De giveaway actie van Qatar Airways gaat in vandaag 12 mei, de ‘Internationale Dag van de Verpleging’ en sluit af op 18 mei om 23.59 uur (lokale Doha-tijd, 1 uur later dan onze Midden-Europese tijd). Professionele zorgverleners kunnen zich voor dit exclusieve aanbod inschrijven op qatarairways.com/ThankYouHeroes. Via een formulier ontvangen ze een unieke promotiecode, aangeboden op een first come, first served basis.

Netwerk opbouwen
Qatar Airways kondigde onlangs aan dat het is begonnen met een gefaseerde aanpak om zijn netwerk uit te breiden, in overeenstemming met de evolutie van de passagiersvraag en de verwachte versoepeling van inreisbeperkingen over de hele wereld. De maatschappij wil haar netwerk tegen eind mei opnieuw opbouwen tot een eerste 52 bestemmingen en tegen eind juni tot 80 bestemmingen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.