Victoria Bubmann nieuwe GM Sales Nederland voor Lufthansa Group

Per 1 september 2022 is Victoria Bubmann (29) de nieuw benoemde General Manager Sales Nederland, Lufthansa Group Airlines. Victoria, gevestigd in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de commerciële en verkoopactiviteiten voor alle Lufthansa Group-vervoerders in de markt. Ze zal rapporteren aan Heinrich Lange, Senior Director Sales Northern Europe, Lufthansa Group.

Victoria brengt veel kennis in haar nieuwe functie met brede ervaring in de luchtvaartindustrie, van luchthavenstrategie tot operationele optimalisatie. Na afgestudeerd te zijn met een Master of Science in Management aan de London School of Economics, begon ze haar carrière bij de Lufthansa Group in 2018 in een intern managementtraineeprogramma. Daarna assisteerde ze de CEO van Lufthansa Airlines en behandelde ze een grote verscheidenheid aan operationele onderwerpen. Victoria was het afgelopen jaar de projectleider van de verdere ontwikkeling van de bedrijfscultuur binnen Lufthansa Airlines. Ze kijkt uit naar het verdiepen van de relaties die de Lufthansa Group heeft opgebouwd met haar reispartners in Nederland.

Victoria Bubmann volgt Roberto Mamone op, die de functie eerder vijf jaar bekleedde en naar Brussels Airlines verhuisde als Senior Manager Business Development & Market Analysis.
Nederland is een belangrijke markt voor de Lufthansa Group, aangezien al haar netwerkluchtvaartmaatschappijen directe vluchten of treinverbindingen aanbieden van Amsterdam Schiphol naar hun respectievelijke hubs. Daarnaast verbindt Eurowings Amsterdam met Hamburg en Stuttgart.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...