VCK Travel is de eerste Travel Management Company in Nederland die voor de volledige organisatie het ISO certificaat 27001:2013 heeft behaald. De ISO 27001:2013 certificering is de standaard voor informatiebeveiliging.

Afgelopen maand heeft Bureau Veritas op het hoofdkantoor van VCK Travel in Amsterdam het certificaat officieel overhandigd aan Ed Berrevoets (Managing Director) en Carla Spierings (Manager QHSE & Information Security). De ISO 27001:2013 certificering, uitgevoerd door een neutrale en externe organisatie, toont aan dat alle kantoren en de volledige bedrijfsvoering van VCK Travel voldoen aan de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging. Zowel de werkwijze, als alle systemen en diensten zijn volledig aangepast en ingericht volgens de nieuwe richtlijnen voor databeveiliging die vanaf 25 mei 2018 in werking zijn getreden. Vanaf deze datum geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ofwel GDPR, voor alle lidstaten van de Europese Unie en zijn alle organisaties binnen de EU verplicht hieraan te voldoen. Met het ISO certificaat toont VCK Travel dat alle datagegevens op de juiste manier worden verwerkt en dat klanten zowel nu als in de toekomst verzekerd zijn van een sluitende privacy verklaring.

Over VCK Travel
VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt. Naast zeven eigen kantoren verspreid in Nederland, beschikt VCK Travel als aandeelhouder van Radius Travel over vestigingen in meer dan 80 landen. Daarnaast is VCK Travel voor 50% aandeelhouder van International Marine Travel Group (IMTG). VCK Travel is in Nederland een van de marktleiders op het gebied van Marine Travel, Government Travel en Business Travel.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.