Aeromexico komt met twee nieuwe routes

Aeromexico kondigt de start van twee nieuwe seizoensvluchten aan van Mexico-Stad naar Centraal America en het Caribisch gebied. Punta Cana in de Dominicaanse Republiek en Liberia in Costa Rica zijn de nieuwste bestemmingen en zullen worden toegevoegd aan het netwerk per respectievelijk 2 en 10 november van dit jaar.

Aeromexico vliegt al meer dan elf jaar op Centraal Amerika, en biedt momenteel een dagelijkse vlucht naar Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek alsmede twee dagelijkse vluchten naar San Jose in Costa Rica, twee landen waarmee de bilaterale handel met Mexico structureel groeit.

Punta Cana, aan de oostkant van de Dominicaanse Republiek, is de perfecte bestemming voor reizigers die houden van unieke witte zandstranden en azuurblauwe golven: een waar paradijs. Met onder andere all-inclusive hotels, casino’s, een bruisend nachtleven en elf golfbanen gelocaliseerd langs de kust, biedt deze bestemming alles wat men nodig heeft om te genieten en te kunnen ontsnappen aan alle dagelijkse beslommeringen.

Daarnaast biedt Liberia, gelocaliseerd in de provincie Guancaste in Costa Rica, een grote verscheidenheid aan hotels, restaurants, lokale cuisine en een levendig nachtleven. De bestemming is een perfect beginpunt naar unieke ecotouristische hotspots waaronder bijvoorbeeld de stranden aan de Grote Oceaan of diverse prachtige nationale parken. Aeromexico zal beide routes gaan aanvliegen met de Embraer 190, met daarin plek voor 99 passagiers, waaronder 11 in haar Business Class, Clase Premier.

Aeromexico’s Chief Revenue Officer Anko van der Werff stelt: “Deze routes zijn representatief voor Aeromexico’s streven om onze klanten een beter product aan te kunnen bieden, daar dit de eerste keer is dat Mexico-Stad direct wordt verbonden met Liberia en Punta Cana. We bieden zo onze klanten de keuze om van of naar de Dominiciaanse Republiek en Costa Rica te reizen via twee bestemmingen, welke de verbindingsmogelijkheden versterken om zo een unieke reiservaring te garanderen”

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Business Traveller in de prijzen bij BJTA's

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring