Air Transat mikt nu ook op MKB

Air Transat heeft deze zomer, door de inzet van een groter toestel, ruim 17 procent meer capaciteit op haar bestemmingen in Canada: Toronto, Calgary, Vancouver (en met overstap Montreal). De grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada richt zich daarom nadrukkelijk op het MKB, zeker in voor- en naseizoen.

Tijdens een presentatie in het Amsterdamse Corendon City Hotel liet Country Manager Lydia Morinaux weten dat het wederom op een goede zomer rekent. Toch is er met de extra capaciteit, door inzet van een ruimere A330 ipv een A310 ruimte voor extra initiatieven.

Voor MKB is er een optie voor meer luxe, er zijn twaalf stoelen in Club Class, een significant grotere stoel. Weliswaar niet vergelijkbaar met de zakelijke airlines, maar ook voor signifcant minder geld.

Passagiers die kiezen voor de zogeheten Option Plus krijgen meer voordelen in Economy Class zoals stoelselectie, priority check-in bij een aparte balie, extra bagagevrijdom en priority boarding en bagageafhandeling. Ook aan boord ontvangen zij speciale voordelen voor optimaal comfort.

Daarnaast komt de airline met nieuwe A321 neo LR, toestellen die waarschijnlijk ook naar Nederland zullen komen, maar dat zal naar verwachting pas na 2019 zijn.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Air France-KLM bezorgt Nederlandse economie 21,9 miljard euro en 267.990 banen

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire