Turkish Airlines heeft Malabo, de hoofdstad van Equatoriaal-Guinea toegevoegd aan haar routenetwerk. De eerste vlucht vond plaats op 7 februari. De vluchten naar Malabo maakt dat Turkish Airlines in totaal 319 bestemmingen aanvliegt, waarvan 60 in Afrika.  vluchten zullen vanaf Istanbul via Port Harcourt naar Malabo worden uitgevoerd met een Boeing 737-900.

Chairman of the Board en de Executive Committee van Turkish Airlines, M. İlker Aycı zegt: “Een nieuw tijdperk is begonnen in de Turkse luchtvaartmaatschappij en toerismesector door Istanbul Airport. Onze nieuwe, verbeterde hub biedt ons een ongeëvenaarde voorsprong als het aankomt op het vergroten van ons netwerk. We zijn daarom verheugd om vandaag aan te kondigen dat Malabo wordt toegevoegd aan het constant groeiende netwerk van Turkish Airlines.”

 

Malabo, de hoofdstad van Equatoriaal-Guinea, is de tweede grootste stad van het land. De stad is niet alleen olierijk, maar barst ook van de toeristische activiteiten. Met haar natuurlijke wonderen, rijke wereldkeuken en historische architectuur is Malabo één van de meest prominente bestemmingen in Afrika. De vluchten worden drie keer per week uitgevoerd.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.