De ticketverkoop van de directe Eurostar tussen Nederland en London St Pancras is van start gegaan. Eurostar, de hogesnelheidstreinoperator, maakte vorige week bekend dat tussen Amsterdam en Londen vanaf 30 april rechtstreekse treinen in beide richtingen zullen rijden. Deze zijn nu te koop. 

Sinds 2018 biedt Eurostar een directe reis aan van Londen naar Rotterdam en Amsterdam. De nieuwe verbinding, rechtstreeks in beide richtingen, zal een moeiteloze reis bieden tussen twee van de meest iconische hoofdsteden van Europa. Het is bovendien een goede reden voor reizigers om voor de trein te kiezen in plaats van het vliegtuig.

 De ticketverkoop start op 11 februari met competitieve ticketprijzen vanaf 40 euro voor reizen vanuit Amsterdam vanaf 30 april en vanuit Rotterdam vanaf 18 mei.

 

Er zijn momenteel al drie rechtstreekse treinen van het VK naar Nederland. De directe heenreis van Amsterdam naar Londen start met twee treinen per dag, met als doel te groeien naar een derde en vervolgens een vierde trein.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.