Op zonvakantie? Een goede zonnebrand is natuurlijk een must, en het liefst heerlijk geurend. Dan komen wij al snel uit bij het fantastische Hei Poa. Uit Tahiti!

Monoi de Tahiti is een huidkalmerende olie, samengesteld uit twee authentieke natuurlijke ingredienten: De Tiare- bloem uit Tahiti en de olie van de Polynesiche kokosnoot.
De ongeopende bloemen worden met de hand geplukt en ontdaan van de stampers. De bloemen worden vervolgens 10 dagen in de kokosolie gedrenkt, zodat de geur van de bloemen in de olie kan trekken. Daarbij is de regel dat er minimaal 12 Tiare bloemen worden gebruikt per liter olie. Alleen dan mag het eindproduct zich Monoi de Tahiti noemen.

En nu is er dus ook zonbescherming. HEI POA TIARE SPF 30 DRY OIL, is een bijvoorbeeld heerlijke factor 30 zonbescherming. Deze olie beschermt de huid tegen UVA en UVB stralen. Het is een droge olie die onmiddelijk door de huid wordt opgeomen en is niet vettig. De textuur voorkomt dat zand aan de huid kleeft en bovendien is deze olie waterbestendig. Omring jezelf met de heerlijke Tiare geur tijdens het zonnen.
(Er zijn meerdere soorten alsmede een after sun!)

https://heipoa.nl/HEI-Poa-online-shop-nederland

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.