Vanaf vandaag is het mogelijk om tickets te boeken voor het najaar, de winter- en het voorjaar van 2021-2022. Met de livegang van de wintervluchten breidt de airline het vliegaanbod uit. Transavia vliegt komende winter naar ruim 50 bestemmingen, zowel zon- als sneeuwbestemmingen. Nieuw deze winter is de bestemming Fez in Marokko en de mogelijkheid om vanaf Brussel met Transavia te vliegen naar Innsbruck.  

Naast lijndienstvluchten voert Transavia ook full chartervluchten uit voor Voigt Travel naar de bestemmingen Kuusamo, Kittila, Ivalo en Rovaniemi in Finland, naar Akureyri in IJsland en nieuw deze winter ook naar de bestemming Skelleftea in Zweden. Deze charters naar Lapland en IJsland worden exclusief door Transavia gevlogen en vakantiereizen naar deze bestemmingen kunnen geboekt worden via www.voigt-travel.nl 

Boeken met zekerheid 

Voor boeken met meer zekerheid, heeft Transavia het flexticket geïntroduceerd. Met het bijkopen van het flexticket, kunnen passagiers ongeacht de kleurcode van de bestemming, de vlucht wijzigen naar een later moment op dezelfde bestemming. Het flexticket kost € 9 euro per persoon, per enkele reis. Passagiers betalen dan geen aparte wijzigingskosten maar alleen het eventuele verschil in ticketprijs. Wijzigen kan eenvoudig via ‘Mijn Transavia‘.  

Tickets voor de periode november 2021 t/m maart 2022 zijn vanaf vandaag boekbaar. De bestemmingen Dubai, Innsbruck en Salzburg zijn boekbaar t/m 21 april 2022.  

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.