De gezondheidscrisis heeft de verwachtingen van de ‘long-stay’ gasten veranderd en om die reden lanceert Louvre Hotels Group een nieuw merk:  Tulip Residences. Een moderne combinatie van samenwonen, samenwerken en welzijn. De eerste twee hotels onder de naam Tulip Residences openen binnenkort hun deuren in Joinville-le-Pont in Frankrijk en Warschau in Polen. Vervolgens zal Louvre Hotels Group in de komende jaren zo’n 30 van dit soort hotels openen in voornamelijk stadscentra.

De ruimtes in Tulip Residences zijn ontworpen in samenwerking met Tremend Design en ontwerpster Magdalena Federowicz Boule en gericht op het bieden van een ontspannen stadsverblijf. De studio’s of tweekamer appartementen zijn ruim en speciaal ingericht voor een langer zakelijk verblijf, maar zijn ook geschikt voor recreatieve gasten zoals families. De gemeubileerde ruimtes beschikken o.a. over een kitchenette, kwaliteitsbedden, snel internet en een grote HD TV. Ieder hotel heeft ruimtes waar gasten kunnen werken en een Tulip Café, waar verschillende lichte maaltijden en snacks worden geserveerd. Tevens beschikt ieder hotel over een yoga- en fitness ruimte inclusief een Vital Dome©, een innovatief apparaat dat infraroodtherapie biedt voor een optimale ontspanning.

Deze maand opent Louvre Hotels Group haar eerste 3-sterren residentieel hotel met bijna 100 kamers in Joinville-le-Pont (Frankrijk). Dit hotel fungeert als een soort “laboratorium” waar Louvre Hotels Group haar laatste innovaties zal testen. Daarna opent de hotelketen haar eerste franchisehotel in het hart van Warschau (Polen). Louvre Hotels Group is van plan om in de komende 5 jaar een dertigtal Tulip Residences te openen in heel Europa, voornamelijk in stadscentra en in de buurt van belangrijke vervoersknooppunten. Op verzoek van haar aandeelhouder Jin Jiang, gaat Louvre Hotels Group dit concept uiteindelijk ook uitrollen in China. Het eerste hotel zal eind dit jaar openen en daar komen 25 hotels bij in de komende jaren.

Tulip Residences   
Tulip Residences is het nieuwe 3-sterren hotelconcept van Louvre Hotels Group speciaal voor langere verblijven. Er zijn verschillende ruimtes gecreëerd door design professionals. De combinatie van ‘samenwerken’ en ‘samenwonen’ biedt voor gasten een modern, gastvrij en stedelijk toevluchtsoord. Tulip Residences voldoet aan de nieuwe behoeften van reizigers die lange hotelverblijven boeken en op zoek zijn naar het comfort van een hotel, maar ook naar de sfeervolle en gemeenschappelijke ruimtes, voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met dit nieuwe concept biedt Louvre Hotels Group haar gasten en investeerders een meer gevarieerd aanbod. Zie Voor meer informatie https://www.tulipresidences.com/en/.

Louvre Hotel Group       
Louvre Hotels Group is een belangrijke speler in de wereldwijde industrie, met nu meer dan 1.500 hotels in 54 landen. Het hotelaanbod varieert van 1 ster tot 5 sterren. De keten bestaat uit de merken Première Classe, Campanile, Kyriad & Kyriad Direct, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. De groep heeft ook een distributieovereenkomst met de groep Barrière. Louvre Hotels Group is een dochteronderneming van Jin Jiang International Holdings Co, Ltd., de op één na grootste hotelgroep ter wereld. Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.


LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.