Transavia breidt frequentie vanaf Eindhoven Airport uit

Transavia biedt vanaf vandaag extra vluchten aan vanaf Eindhoven Airport naar negen populaire steden. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft hiermee een deel van de vrijgekomen ruimte opgevuld na het besluit van Ryanair om de Eindhovense basis te sluiten.

Het vliegschema van Transavia vanaf Eindhoven is uitgebreid met meer frequenties naar negen populaire bestemmingen, te weten: Marrakech, Krakau, Palma de Mallorca, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Athene en Faro. “Transavia breidt hiermee de komende maanden de capaciteit vanaf Eindhoven Airport flink uit”, zegt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia. “Het gaat om ongeveer 30.000 extra stoelen tot en met eind maart 2019. Wij vullen hiermee met veel plezier de vrijgekomen ruimte in, wat natuurlijk ook goed nieuws is voor reizigers in de regio.”

Na de sluiting van de Ryanair basis zijn er slechts enkele bestemmingen vervallen. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven Airport naar 35 bestemmingen in 12 landen. Een aanzienlijk deel van vrijgekomen ruimte op Eindhoven Airport is aan Transavia toegewezen. “We zijn blij met dit vertrouwen en rekenen erop de komende maanden veel extra passagiers te kunnen verwelkomen aan boord van één van onze toestellen. Vooralsnog geldt de uitbreiding voor het winterschema. Maar we willen ook in de zomermaanden graag extra vluchten verzorgen vanaf Eindhoven Airport”, aldus Gelink.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring