Transavia biedt vanaf vandaag extra vluchten aan vanaf Eindhoven Airport naar negen populaire steden. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft hiermee een deel van de vrijgekomen ruimte opgevuld na het besluit van Ryanair om de Eindhovense basis te sluiten.

Het vliegschema van Transavia vanaf Eindhoven is uitgebreid met meer frequenties naar negen populaire bestemmingen, te weten: Marrakech, Krakau, Palma de Mallorca, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Athene en Faro. “Transavia breidt hiermee de komende maanden de capaciteit vanaf Eindhoven Airport flink uit”, zegt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia. “Het gaat om ongeveer 30.000 extra stoelen tot en met eind maart 2019. Wij vullen hiermee met veel plezier de vrijgekomen ruimte in, wat natuurlijk ook goed nieuws is voor reizigers in de regio.”

Na de sluiting van de Ryanair basis zijn er slechts enkele bestemmingen vervallen. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven Airport naar 35 bestemmingen in 12 landen. Een aanzienlijk deel van vrijgekomen ruimte op Eindhoven Airport is aan Transavia toegewezen. “We zijn blij met dit vertrouwen en rekenen erop de komende maanden veel extra passagiers te kunnen verwelkomen aan boord van één van onze toestellen. Vooralsnog geldt de uitbreiding voor het winterschema. Maar we willen ook in de zomermaanden graag extra vluchten verzorgen vanaf Eindhoven Airport”, aldus Gelink.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.