Transavia heeft besloten alle geplande vluchten tot en met 6 mei te annuleren. Eerder kondigde de airline aan de geplande vluchten tot en met 15 april niet uit te voeren, deze periode is verlengd.

De toenemende restricties en maatregelen vanuit Nederland én de landen van de bestemmingen vanwege COVID-19 leggen Transavia steeds meer beperkingen op. ‘Omdat dit onzekerheid creëerde hebben wij besloten voor een langere periode duidelijkheid te scheppen voor onze passagiers en partners op de langere termijn’, laat de airline weten.

Om passagiers extra tijd te geven in deze onzekere periode, kunnen zij hun tickets met vertrekdatum tot en met 31 mei, gratis omboeken naar een later moment en een andere bestemming. Transavia zal wekelijks blijven monitoren of verlengen van deze termijn nodig is. ‘Onze passagiers worden hierover via de mail en website geïnformeerd en ontvangen een voucher ter hoogte van de waarde van hun reis bij annulering van vluchten. Het uitvoeren van vluchten voor het repatriëren van gestrande passagiers zal waar nodig worden voortgezet.’

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.