Tom Tom Parking nu in 100 steden

TomTom’s (TOM2) On-Street Parking-dienst is nu in 100 Europese steden beschikbaar. De dienst is een uitkomst voor bestuurders die jagen op die moeilijk te vinden parkeerplek, omdat het de kans op het vinden van een parkeerplek op straat vergroot en de gemiddelde zoektijd verkleint.

TomTom On-Street Parking ondersteunt parkeermogelijkheden in vele steden, inclusief locaties waar parkeren gratis is. Dit levert een bepaald voordeel ten opzichte van diensten die gebaseerd zijn op transacties voor parkeren. Deze diensten leveren een beperkt en onnauwkeurig overzicht door zich op specifieke wegen te richten en beter gelegen, gratis locaties buiten beschouwing te laten.

TomTom On-Street Parking vult de bestaande informatiedienst voor Off-Street Parking (voor parkeergarages en -plaatsen) aan. De dienst wordt zowel aangeboden aan OEM- en Enterprise-klanten als via een Application Programming Interface (API) op het TomTom Developer Portal.

 “TomTom On-Street Parking biedt bestuurders een minder stressvolle parkeerervaring, naast het feit dat het ze helpt om tijd en geld te besparen,” zegt Ralf-Peter Schäfer, VP Traffic and Travel bij TomTom. “Met 100 van de meest belangrijke Europese steden die nu beschikbaar zijn, helpen we om mobiliteit in steden te verbeteren.”

 Sinds de lancering is TomTom’s On-Street Parking-dienst erkend met de Automotive Innovation Award tijdens de AIA in februari 2017 en de TechXLR8 award voor ‘Innovation in Mobility Services’ tijdens de London Tech Week in juni 2017.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Nieuwe lounges op Schiphol; knipoog naar Amsterdam en hergebruikt meubilair

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst