Abdul Razak Latif / Shutterstock.com
Foto: Abdul Razak Latif / Shutterstock.com

Stip Reizen gaat volgend jaar een grote Oranje-tribune inrichten op het Formule 1 circuit van Abu Dhabi. Dat zegt directeur Fred Verlinden na afloop van de Formule 1 race in Abu Dhabi, waar Max Verstappen als derde over de finish kwam en het seizoen eindigde met een vierde plek in de WK-competitie.

Stip Reizen bracht afgelopen weekend circa 750 supporters naar Abu Dhabi. Met de Oranje-tribune rekent Verlinden volgend jaar circa 2.000 supporters. De Oranje-tribune beslaat een groot deel van de Marina Grand Stand, een van de beste tribunes op het circuit van Abu Dhabi. ‘De Oranje-tribune is exclusief voor ons’, zegt Verlinden. ‘We gaan deze tribune heel Nederlands inrichten, compleet met dj en een oranje fanzone.’

Het gaat volgend jaar opnieuw om de laatste race van het seizoen, die op 1 december 2019 wordt verreden. ‘Vanaf onze tribune heb je zicht op 30 procent van het circuit. Stip en Corendon gaan dit arrangement exclusief aanbieden’, zegt Verlinden, die erkent dat het een logistieke klus zal worden om 2.000 man in een dergelijk korte tijd naar en van Abu Dhabi te vervoeren. ‘Er zijn nog nooit zoveel Formule 1 fans buiten Europa geweest.’ Verlinden verwacht dat de verkoop binnen een week van start gaat.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.