Rio de Janeiro, Brazilie

Norwegian lanceert goedkope vluchten naar Brazilië

Norwegian lanceert de eerste goedkope vluchten van het Verenigd Koninkrijk naar Brazilië met een gloednieuwe directe route van Londen naar Rio de Janeiro. Consumenten kunnen nu de meest betaalbare non-stop vluchten naar Brazilië boeken.

De airline biedt een groeiend netwerk van langeafstandsvluchten van London Gatwick naar twaalf populaire bestemmingen in de VS en Buenos Aires in Argentinië. Op zondag 31 maart 2019 lanceert Norwegian de nieuwe dienst naar Rio de Janeiro-Galeão International Airport (GIG) vanaf London Gatwick Airport. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag zullen vier wekelijkse vluchten worden uitgevoerd met Boeing 787-9 Dreamliner.

Bjorn Kjos (Chief Executive Officer) bij Norwegian: “We bouwen voort op ons uitgebreide wereldwijde netwerk door de meest betaalbare vluchten van het Verenigd Koninkrijk naar Brazilië te lanceren en Zuid-Amerika beschikbaar te maken voor nog meer consumenten. Onze nieuwe Rio de Janeiro-route doorbreekt het monopolie op directe vluchten tussen het Verenigd Koninkrijk en Brazilië, omdat we ons inzetten om de tarieven te verlagen en reizen betaalbaarder te maken voor alle vakantiegangers en zakenreizigers. Brazilië is een fantastische aanvulling op ons wereldwijde netwerk en we kijken ernaar uit om klanten aan boord te verwelkomen.”

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

IATA-top: een hete middag in Dubai, zeker voor Nederland...

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop