Star Alliance Gold Card houders profiteren van gratis upgrades
Star Alliance Gold Card houders profiteren van gratis upgrades

Star Alliance en Heathrow Express (www.heathrowexpress.com) bieden Star Alliance Gold Card houders een gratis upgrade wanneer zij reizen met de Heathrow Express.

Heathrow Express is de speciale non-stop treinverbinding tussen Heathrow Airport en Londen Paddington station in het centrum. De dienst die dagelijks 17.000 mensen vervoert met een vloot van volledig elektrische treinen, duurt slechts 15 minuten. Het is makkelijk om van de aanbieding gebruik te maken. De klant koopt een enkele reis of retourticket voor de standaard klasse. In de trein kiest de reiziger een beschikbare stoel in de Business First Class en toont het treinticket en zijn of haar Star Alliance Gold Card aan de conducteur. In Business First Class vindt de reiziger gratis kranten en magazines, meer beenruimte, bredere stoelen, een eigen tafeltje, een stopcontact bij iedere stoel en on-board TV.

Deze aanbieding is beschikbaar voor alle frequent flyer passagiers die in het bezit zijn van de Gold Card status in een van de 20 frequent flyer programma’s van de Star Alliance member airlines en heeft op dit moment geen einddatum. Meer details over het aanbod is te vinden op de website: www.staralliance.com/en/heathrow-express.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.