Standard International zal later dit jaar zijn eerste hotel in Thailand openen, gehuisvest in het 78 verdiepingen tellende King Power Mahanakhon-gebouw in het centrale zakendistrict van Bangkok.

Het hotel met 155 kamers wordt het eerste van het merk in Zuidoost-Azië en neemt nu reserveringen aan voor verblijven vanaf 11 mei 2022.

The Standard, Bangkok Mahanakhon is gemaakt door de Spaanse kunstenaar en ontwerper Jaime Hayon in samenwerking met het interne ontwerpteam van The Standard, en is geïnspireerd door “levendige kleuren, vloeiende vormen, evoluerende kunstinstallaties en weelderig groen dat naadloos van binnen en van buiten stroomt. ”.

Kenmerken omvatten de eerste internationale buitenpost van de Standard Grill, evenals het Chinese restaurant Mott 32, de Mexicaanse eetgelegenheid Ojo op het dak, een buitenzwembad met terras en een fitnesscentrum.

Er zal ook een “fantasy filled tearoom” zijn en The Parlor voor muziek, snacks en cocktails.

Het merk Standard-hotels werd gelanceerd in 1999 en heeft momenteel zeven eigendommen, in New York, LA, Miami en de Malediven, evenals The Standard London, dat in 2019 werd geopend.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.