Ryanair met Air Europa in long haul

Ryanair start een nieuw parternship met Air Europa, waardoor de klanten van de Ierse lowcoster ook Air Europa-langeafstandsvluchten op de website van Ryanair.com kunnen boeken. Vanaf vandaag kunnen klanten Air Europa-vluchten op 20 lange afstandsroutes vanuit Madrid naar 16 landen bekijken en boeken, waaronder Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Argentinië, Brazilië, Cuba, Mexico en de Verenigde Staten.

Dit nieuwe Air Europa-partnership is het laatste initiatief in het vierde jaar van Ryanair’s ‘Always Getting Better’ programma, en volgt na de lancering van de verbindingsdienst van Ryanair via Rome Fiumicino vorige week.

De tweede fase van dit Air Europa-partnership zal later dit jaar worden gelanceerd en zal Ryanair-klanten in staat stellen om via Air Europa-langeafstandsvluchten via Madrid te verbinden. Ryanair zet zijn besprekingen voort met een aantal andere luchtvaartmaatschappijen over potentiële verbindings-partnerships.

In Madrid, Ryanair CEO Michael O’Leary zei:

“We zijn verheugd om dit spannende partnership met Air Europa aan te kondigen, waarmee onze klanten op 20 routes van Madrid naar spannende steden in Argentinië, Brazilië, Cuba, Mexico en de VS kunnen vliegen en boeken op de website van Ryanair.com. Ryanair heeft meer dan 50 routes naar / van Madrid en nu kunnen onze klanten vluchten boeken op Air Europa naar bestemmingen zoals Buenos Aires, Havana en New York.

Dit partnerschip is de laatste AGB-uitbreiding terwijl we doorgaan om de ‘Amazon of Travel’ te worden. We blijven spreken met een aantal andere long-haul-luchtvaartmaatschappijen over potentiële verbindingspartnerships en we kijken ernaar uit om onze 130m-klanten nog meer Keuze en aanbod te bieden van langeafstandsvluchten in 2018. “

Globalia Group CEO, Javier Hidalgo zei:

“Dit partnerschap met Ryanair geeft ons veel voldoening en staat ons toe om ons concurrentievermogen te versterken. Met deze overeenkomst verdubbelt Air Europa zijn connectiviteit met het Europese continent en voegt 53 Europese steden toe.

 

Deze overeenkomst consolideert Air Europa, de enige reguliere luchtvaartmaatschappij met 100% Spaans kapitaal en de beste prijs-kwaliteit optie om te vliegen tussen Europa en Amerika. Ik ben ook blij om aan te kondigen dat Air Europe in 2020 de meest moderne en efficiënte vloot van de markt tussen beide continenten zal hebben. “

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

IATA-top: een hete middag in Dubai, zeker voor Nederland...

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop