Toronto
Toronto

RIU Hotels & Resorts heeft de bouw aangekondigd van een hotel in de stadslijn Riu Plaza in Toronto, de grootste stad van Canada en het culturele, commerciële en financiële centrum van het land. Het wordt het eerste RIU-hotel in Canada dat deel uitmaakt van het hoteluitbreidingsplan in grote steden over de hele wereld.

Het project zal in de avant-gardistische en verfijnde stijl van de Riu Plaza-lijn worden uitgevoerd en bevindt zich nu in de laatste fase van het ontwerp. De opening is gepland in 2021. Het moderne, nieuwe gebouw zal gevestigd zijn in het financiële district van de stad en zal voor tweeledig gebruik zijn. RIU investeert in het gedeelte bestemd voor het hotel met 350 kamers, vergaderzalen, een fitnessruimte, een bar en een restaurant. De bovenste verdiepingen van het gebouw zijn voor residentieel gebruik.

Toronto
De Riu Plaza-lijn heeft belangrijke projecten gepland voor de komende jaren. De eerste opening komende lente is Riu Plaza España. Dit is het eerste stadshotel van RIU in Spanje in het wordt gevestigd in het emblematische Edificio España in Madrid. In Londen heeft RIU een gebouw gekocht in een van de beste delen van de stad, naast Victoria Station, om een hotel in de stedelijke lijn te openen in 2020. In New York is het tweede Riu Plaza-hotel al in aanbouw en de opening hiervan zal in 2021 zijn. Toronto is de op vier na grootste stad van Noord-Amerika en wordt beschouwd als een van de beste metropolen ter wereld. Het staat bekend om de CN Tower, die met 553 meter hoogte uitzicht biedt over de hele stad. Thousand Islands of het Royal Ontario Museum zijn enkele van de attracties die bezocht kunnen worden. De stad wordt beschouwd als het centrum van de Canadese cultuur en is gastheer van vele nationale en internationale vieringen, zoals het Toronto International Film Festival, een van de belangrijkste wereldwijd. De nabijheid van de Niagara Falls maakt het welhaast verplicht om dit natuurwonder te bezoeken.

Zes RIU Plaza-hotels
RIU heeft momenteel zes Riu Plaza-hotels wereldwijd en drie in aanbouw: Riu Plaza España, Riu Plaza Londres en het tweede hotel in New York. Het eerste stadshotel opende zijn deuren in Panama in 2010 en sindsdien zijn daar bijgekomen Riu Plaza Guadalajara in Mexico, Riu Plaza Miami Beach, Riu Plaza New York Times Square in de Verenigde Staten, Riu Plaza Berlin in Duitsland en Riu Plaza The Gresham Dublin in Ierland.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.