Qatar Airways heeft de nieuwe Economy Class van de luchtvaartmaatschappij onthuld. Ok zijn er zeven nieuwe toevoegingen aan het wereldwijde netwerk waaronder Lissabon, Malta; Rabat, Langkawi, Davao (Filippijne) Izmir en Mogadishu, Somalië.

De nieuwe Economy Class-ervaring van Qatar Airways is uitgerust met een innovatief leessysteem van 19 graden, extra beenruimte, 13,3-inch 4 K-breedbeeldschermen en een snellaadpoort. De nieuwe eetervaring ‘Quisine’ van de luchtvaartmaatschappij, geeft een nieuwe betekenis aan de Economy Class-service, met alle nieuwe tafelgerei in de detailhandel, een menu met meer keuzemogelijkheden, 25 procent grotere hoofdgerechten, 20 procent grotere voorgerechten en 50 procent grotere gerechten desserts.

De luchtvaartmaatschappij is vooral blij om ‘groen te zijn met Quisine’, omdat de nieuwe Economy Class-propositie een aanzienlijke toename van roteerbare, recycleerbare en biologisch afbreekbare producten en een vermindering van plastic voor eenmalig gebruik ziet. Economy Class-passagiers zullen ook kunnen profiteren van verbeterde connectiviteit, waaronder tot 10 keer snellere breedbandverbindingen, evenals meer dan 4.000 entertainmentopties op het Oryx One entertainmentsysteem van Qatar Airways.

Op een persconferentie, bijgewoond door bijna 200 leden van de media, heeft H.E. De heer Al Baker onthulde ook een reeks aanstaande wereldwijde bestemmingen die de luchtvaartmaatschappij in 2019 zal lanceren, waaronder Lissabon, Portugal; Malta; Rabat, Marokko; Langkawi, Maleisië; Davao, Filippijnen; Izmir, Turkije; en Mogadishu, Somalië.

foto huidige economy 787, nog geen images beschikbaar. (foto Qatar Airways)

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.