.De nieuwste samenwerking van Turkish Airlines met PressReader geeft passagiers digitale toegang tot duizenden kranten- en tijdschrifttitels van over de hele wereld. Dankzij deze samenwerking hebben passagiers die met Turkish Airlines vliegen gedurende 48 uur onbeperkte toegang tot de volledige catalogus van PressReader.

Met een steeds groter wordend mondiaal netwerk dat meer landen bedient dan welke andere luchtvaartmaatschappij dan ook, laat Turkish Airlines passagiers nieuwe informatie ontdekken en inspiratie opdoen met PressReader. De nieuwsservice biedt meer dan 7000 titels uit 120+ landen in 60+ talen, wat betekent dat lezers eenvoudig inhoud kunnen ontgrendelen die overeenkomt met hun behoeften en interesses.

Alle passagiers die met Turkish Airlines vliegen, krijgen 48 uur gratis toegang tot PressReader wanneer ze favoriete publicaties kunnen downloaden naar hun apparaten. Een onbeperkte en gratis PressReader-service zal ook beschikbaar zijn om te downloaden in de belangrijkste Turkish Airlines-lounges wanneer verbonden met de lounge wi-fi.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.