Qatar Airways verwelkomt de feestdagen met een aantal feestelijke services voor passagiers aan boord en op de grond. Passagiers die vertrekken van en naar bestemmingen in de VS, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, en een aantal bestemmingen in Azië en Afrika, genieten van 19 december tot 26 december van feestelijkheden bij de luchtvaartmaatschappij.

Business Class passagiers ontvangen een feestelijk verwelkomingsdrankje en hebben de keuze uit een speciaal ontworpen menu met een reeks smaakvolle gerechten waaronder tartaar van gerookte zalm met roze peper geschroeide sint-jakobsschelpen, rode biet met ikura, beef wellington met kurkuma-aardappelpuree, gegrilde zoete aardappel, pompoen, oesterzwam en runderjus en een pittige frambozen-chocolade dome als dessert. Premium passagiers worden ook verrast met een feestelijke touch te vinden in onder andere een speciaal servetbandje rond het bestek en warme chocolademelk met marshmallows. Passagiers hebben de keuze uit een uitgebreide collectie feestelijke films op het Oryx One Inflight Entertainment systeem en genieten van een turndownservice van de luchtvaartmaatschappij met het extra comfort van limited edition kussentjes met een ‘Seasons Greetings’-boodschap.

De Economy Class is gedecoreerd met feestelijke hoofdsteunen en Economy Class passagiers proeven van een heerlijk seizoensgebonden menu met als hoofdgerecht onder andere kalkoen met jagersaus en kurkuma-aardappelpuree met peterselie en kerstpudding als dessert.

Qatar Airways biedt ook voor een eerste keer feestelijke arrangementen aan in de Al Mourjan Business Class Lounge op Hamad International Airport. De lounge is versierd met bloemstukken en een display met geschenken en passagiers genieten een assortiment feestelijke delicatessen op het buffet of kunnen een keuze maken uit het speciale digitale à la carte menu. Een grote tafel versierd met mooie decoraties waaronder feestelijke placemats, broodlinnen en servetbandjes brengt mensen samen om op gepaste afstand van hun maaltijd te genieten. Ze hebben de keuze uit waldorfsalade, gevulde kalkoenroulade, beef wellingtion, kerststronk, luxe warme chocolademelk met geroosterde marshmallows, signatuur mocktails en nog veel meer.

Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group CEO van de Qatar Airways Group, verklaart: “Dit jaar was uiterst uitdagend door de voortdurende pandemie. Daarom investeren we dit jaar meer dan ooit in onze feestelijke activiteiten aan boord en bij Hamad International Airport om zo het plezier van het vliegen terug te brengen”.

Wanneer passagiers met Qatar Airways reizen, kunnen ze het hoogste niveau van veiligheid verwachten tijdens de volledige reis. De veiligheidsmaatregelen aan boord van Qatar Airways voor passagiers en cabinepersoneel bestaan onder meer uit persoonlijke beschermingsmiddelen (Personal Protective Equipment, PPE) voor het cabinepersoneel en een gratis beschermkit en wegwerpbare gelaatsschermen voor de passagiers. Business Class passagiers in vliegtuigen die zijn uitgerust met een Qsuite genieten van de verhoogde privacy die deze bekroonde Business Class stoel biedt, met inbegrip van verschuifbare scheidingswanden en de mogelijkheid om een ‘Do Not Disturb (DND)’-lampje te gebruiken. Qsuite is beschikbaar op vluchten naar meer dan 30 bestemmingen, waaronder Parijs, Frankfurt en Amsterdam. Meer informatie over alle maatregelen aan boord en in HIA, is te vinden op qatarairways.com/en/safety-measures

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.