Qatar Airways lanceert vereenvoudigde tariefcategorieën

Qatar Airways heeft nieuwe, vereenvoudigde tariefcategorieën in alle reisklassen gelanceerd om zijn passagiers een grotere keuze en flexibiliteit te bieden. Vanaf vandaag biedt Qatar Airways in totaal zes tariefcategorieën aan. Per reisklasse zijn dit:
  • Business Class: Classic, Comfort, Elite
  • Economy Class: Classic, Convenience, Comfort
Elk van de nieuwe tariefcategorieën van Qatar Airways biedt passagiers een duidelijke, aparte reeks producten en diensten die voldoen aan verschillende klantenbehoeften. Passagiers die bijvoorbeeld Economy Class-tickets boeken, mogen vijf kilo extra bagage inchecken bij elke hogere tariefcategorie.

Wie een Economy Class Comfort-ticket boekt, kan gratis zijn of haar stoelkeuze maken, terwijl wie een Economy Comfort- of Business Elite-ticket koopt, ook onbeperkt en gratis wijzigingen kan aanbrengen in de reisdatum en recht heeft op een terugbetaling zonder kosten. In alle klassen kunnen leden van de Qatar Airways Privilege Club meer Qmiles verdienen, volgens de tariefcategorie die zij kiezen.

Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group CEO van de Qatar Airways Group, zegt hierover: “Onze nieuwe tariefcategorieën zijn bedoeld om meer eenvoud, keuze en flexibiliteit te bieden aan onze passagiers en een gevolg van onze ambitie om onze klanten een best-in-class dienstverlening te bieden. Met de nieuwe categorieën is het voor de klant heel duidelijk wat hij koopt – er zijn geen verborgen of bijkomende kosten. We geven onze gewaardeerde Privilege Club-leden ook de mogelijkheid om meer Qmiles te verdienen en zodoende extra voordelen of upgrades te ontvangen.”

Qatar Airways reserveert een aantal aanvullende producten en diensten voor elk van zijn tariefcategorieën voor klanten die rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij boeken. Deze omvatten de mogelijkheid om tickets in te wisselen voor een toekomstige reisvoucher en kortingen tot 40 procent bij Qatar Duty Free (QDF) verkooppunten van retail en eetgelegenheden op Hamad International Airport (HIA).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Mondiaal vliegverkeer zo goed als op pre-covid niveau

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Motorola brengt nieuwe Razr klassieker

De Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE is snel te bestellen

SEAsonality Symposium op Texel door Relais & Châteaux bij Jef

Avila Reizen & Buitenlandsche Zaken lanceren nieuw label

Garmin kondigt nieuwe fietscomputers aan