Na twee maanden van sluiting opent Preston Palace, het All-in Family Resort,  op 15 december haar deuren. Het Twentse horecabedrijf heeft een en ander uiteraard aangepast aan de nieuwe regelgeving.

Veel gebeurd
Gedurende de ‘lockdown’ heeft men beslist niet stilgezeten in het Twentse horecabedrijf. Projecten werden afgerond dankzij de veelzijdige inzet van medewerkers die blij waren tijdens sluiting ook van grote waarde te kunnen zijn. “Onze laatste aanwinst restaurant Peppermill is uitgebreid met nieuwe functies waar onze gasten én medewerkers erg content mee zullen zijn. Werkzaamheden die normaal in ons 24-uurs bedrijf – met zo’n 90% bezetting – mogelijk voor hinder zorgen, zijn nu afgerond. Daarnaast gingen de dagelijkse taken van veel afdelingen ook – uiteraard op een veilige manier – gewoon door.”

Trainen
Service, kwaliteit en gastvrijheid behoren tot de kernwaarden van Preston Palace. Om deze ‘top of mind‘ te houden zijn medewerkers actief getraind en opgeleid tot ware ‘Service Hero’s’. Elke medewerker beschikt over een super talent dat in een team van superkrachten tot een fantastische gastbeleving leidt. De trotse helden en heldinnen kunnen niet wachten het binnenkort vol enthousiasme in de praktijk te brengen.

Campagne Werkenbijprestonpalace.nl 
In week 48 is de campagne ‘Werken bij Preston Palace’ opnieuw gestart middels promotie langs Twentse wegen en online advertenties. Nieuwe collega’s zijn welkom de gasten een warm welkom en een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Starters kunnen rekenen op een ‘personal training’ met top begeleiding.

Uitdaging 
Een groot horecabedrijf runnen is in coronatijd is een hele uitdaging. Wisselende verplichte maatregelen die meedeinen op het grillige verloop van het coronavirus. Die vervolgens van grote invloed zijn op het geboden all-inclusive aanbod. Dan weer versoepeling, dan weer aanscherping. Het vraagt veel van gasten, medewerkers en ondernemers!

Weloverwogen besluit 
De dankbaarheid voor het begrip van velen is dan ook zeer groot. “Wij willen onze gasten, medewerkers en relaties voor de berichten – in welke vorm dan ook – enorm bedanken. De steun van alle kanten doet ons goed. Daarbij merken wij ook dat de eenzaamheid onder de mensen toeneemt. Dat samen met de dalende besmettingscijfers ten opzichte van oktober, een goed overleg met de Veiligheidsregio en het vertrouwen dat wij de veiligheid van gasten en medewerkers op een verantwoorde manier kunnen waarborgen heeft ons doen besluiten Preston Palace vanaf 15 december weer te openen.”

Gezelligheid is nu ook nodig
“Ons all-inclusive hotel met de typische Twentse gastvrijheid is een licht in de duisternis en biedt gasten de gezelligheid die in deze tijd zo hard nodig is. Uiteraard onderschatten wij het virus niet. Wij wensen iedereen die getroffen is veel sterkte toe en wij nemen de nodige maatregelen om voor een veilig verblijf te kunnen zorgen,” aldus Slag.

Met de huidige kennis
Wanneer er vanuit de overheid opnieuw verplichtingen worden aangekondigd die van invloed zijn op het huidige Preston Palace beleid, dan wordt dit op deze pagina gemeld met de laatste updates. Met de kennis van nu, gaat Preston Palace op 15 december open en er kan nu al worden geboekt. Voorlopig uitsluitend voor een all-inclusive hotelarrangement. Gasten voor het subtropisch zwemparadijs, de indoor kermis, grote events, dag- of avondrecreatie moeten nog even geduld hebben. Dit om alle hotelgasten de ruimte te geven om van een welverdiende all-inclusive vakantie te genieten met alle faciliteiten onder één dak. 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.