Pillows voegt eigentijds cityhotel toe aan haar hotelcollectie

Pillows City Hotel Brussels Centre en de inpandige Living Lounge & Bar hebben deze week de deuren geopend. Het is het tweede Pillows hotel dat is geopend in de Belgische hoofdstad.

Het Pillows City Hotel Brussels Centre staat op een centrale plek in de stad en biedt het bekende Pillows Hotels comfort met aandacht voor ieder detail. “In een periode dat de hotelbranche het moeilijk heeft, voegen we ons eerste Pillows City Hotel toe aan de Pillows hotelcollectie. Hiermee openen we overigens het derde Pillows hotel in België, vertelt Loes Dingemans, CEO Pillows Hotels vol trots. “Het pand is prachtig gerenoveerd tot een zalig hotel waarin je zelf zou willen wonen. We zijn na deze roerige tijd vooral blij dat we onze gasten weer mogen verwelkomen in Nederland en België.”

Dingemans: “Ieder Pillows Hotel is anders, maar overal kun je genieten van charmante en authentieke panden, familiaire warmte, een eigentijdse en elegante inrichting, comfortabele kamers met zorgvuldig uitgekozen kunst en heerlijke bedden met Egyptisch linnen. Wij willen onze gasten laten genieten van ieder moment.” Een filosofie die het vermaarde Pillows Hotels nauw aan het hart ligt.

Nooit meer naar huis
Het eigentijdse stadshotel ligt middenin het hart van bruisend Brussel. Het hotel beschikt over 70 comfortabele kamers en suites gestyled met rustgevend en eigentijds design en voorzien van een hemels Pillows kingsize bed. Ook biedt het hotel een ondergrondse privé parking, charmante en smaakvol ingerichte vergaderruimtes, een intieme én met oog voor detail aangeklede petit salon voor kleinere bijeenkomsten en een up-to-date fitnessruimte. In het inpandige The Living Lounge & Bar is het heerlijk toeven met een cocktail of glas champagne samen met overheerlijke bites. “We zijn blij om weer gasten te kunnen ontvangen. Mensen zijn blij er weer tussenuit te kunnen en laten zich graag onderdompelen in het warme bad dat wij ze geven”, aldus Dingemans. Informatie over de hotels, speciale packages en activiteiten is te vinden op pillowshotels.com.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.