Ook op BTMF: LOT Polish Airlines

Vliegen met LOT Polish Airlines betekent de beste aanbiedingen, meer comfort en keuze in vluchten richting Centraal Europa en Noord-Amerika. Maar ook de verbindingen op Aziatische routes worden flink uitgebreid.

Sinds jaar en dag kunnen de passagiers van LOT hun reis naar Azië effectiever plannen. Binnen Azië zijn er nu in totaal zeven bestemmingen.

Colombo
Sri Lanka, de parel van Ceylon, verwelkomt reizigers met de geur van exotische kruiden, fruit en thee, waardoor het over de hele wereld beroemd is. Theeplantages en zijn een van de grootste toeristische attracties.

Seoel
Seoul is een modieuze en technologisch geavanceerde stad, en tegelijkertijd zeer traditioneel. De hoofdstad van Zuid-Korea groeit en ontwikkelt zich dynamisch en boeit tegelijkertijd door haar erfgoed.

Singapore
Singapore is een geweldige mix van Maleisische, Chinese, Hindoeïstische en Europese culturen. Het is een moderne plek waar de betonnen jungle plaats maakt voor groen. Moderne wolkenkrabbers worden levende ecosystemen, waarvan het interieur het zakencentrum van de stad is.

Astana
Met een steppe-skyline, onderbroken door glimmende nieuwe wolkenkrabbers die de wetten van de natuurkunde lijken te trotseren, is de hoofdstad Astana een moderne, toekomstgerichte stad met in het oog springende 21ste-eeuwse architectuur.

Delhi
Een trip door Delhi is als het reizen met een tijdmachine. Enerzijds een moderne stad vol spectaculaire kantoorgebouwen, weelderige winkelcentra en futuristische telecommunicatie technologiecentra. Anderzijds oude wijken van de stad, die nog steeds de rijke geschiedenis ademen.


Beijing
Als één van de zes oude steden in China, is Beijing het hart en de ziel van de politiek door de lange geschiedenis heen en daardoor is er een ongeëvenaarde rijkdom aan ontdekkingen om reizigers te verrassen en te intrigeren terwijl ze het oude verleden en de spannende moderne ontwikkeling van de stad verkennen.

Tokio
Tokio balanceert tussen moderniteit en geschiedenis. Het is perfect zichtbaar in zijn cultuur en architectuur. De stad verandert wijk op wijk. Er zijn er, die eruitzien als gebouwd op basis van futuristische visioenen, waar neonlichten glinsteren op torenhoge constructies, en er zijn wijken waar lage houten gebouwen herinneringen aan het verleden, waar rode lantaarns in het straatbeeld uitnodigen tot een bezoek.

Het toevoegen van extra bestemmingen zoals Colombo, Delhi en Singapore, en het verhogen van de capaciteit op vluchten richting Tokio en Seoul is het resultaat van de steeds groeiende interesse in reizen naar Aziatische bestemmingen. Vooral passagiers die op een MICE- of zakenreis zijn en veel waarde hechten aan flexibiliteit bij het kiezen van vertrek- en aankomstdata, hebben nu meer keuze en comfort. LOT vliegt richting Azië exclusief met de Boeing 787 Dreamliner in 3 klassen: een veelzijdige Economy Class, een zeer comfortabele Premium Economy Class en een exclusieve Business Class.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

IATA-top: een hete middag in Dubai, zeker voor Nederland...

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop