Jet Airways schrapt route Amsterdam-Toronto

Jet Airways stopt met vluchten tussen Amsterdam en Toronto. Dat heeft de Indiase carrier donderdag in een verklaring laten weten.

Jet Airways heeft ook zijn vluchten naar Colombo en Singapore vanuit zijn hubs in Mumbai en Delhi opgeschort. Ook de route tussen Parijs en Chennai is opgeschort.

Dat gebeurt volgens de carrier vanwege het niet beschikbaar zijn van vliegtuigen. De airline spreekt van ‘verdere consolidatie in zijn netwerk- en werkschema’.
Jet Airways handhaaft zijn vluchten vanaf Amsterdam naar Mumbai, Bangalore en Delhi, zegt een woordvoerder tegen TravMagazine. In totaal gaat het hierbij om 21 vluchten per week, die in codeshare met KLM worden uitgevoerd. KLM zelf vliegt vanaf Amsterdam naar Mumbai en Delhi.
De Indiase carrier kampt al langer met financiële problemen. Woensdagavond werd op last van een schuldeiser, vrachtafhandelaar WFS, een Boeing 777 van Jet Airways op Schiphol aan de ketting gelegd.
Passagiers die een vlucht Amsterdam-Toronto hadden geboekt, worden omgeboekt of krijgen hun geld terug, heeft de airline laten weten. Een bankenconsortium in India werkt ondertussen aan een oplossing voor het noodlijdende Jet Airways. (Foto: Jet Airways).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...