Jet Airways stopt met vluchten tussen Amsterdam en Toronto. Dat heeft de Indiase carrier donderdag in een verklaring laten weten.

Jet Airways heeft ook zijn vluchten naar Colombo en Singapore vanuit zijn hubs in Mumbai en Delhi opgeschort. Ook de route tussen Parijs en Chennai is opgeschort.

Dat gebeurt volgens de carrier vanwege het niet beschikbaar zijn van vliegtuigen. De airline spreekt van ‘verdere consolidatie in zijn netwerk- en werkschema’.
Jet Airways handhaaft zijn vluchten vanaf Amsterdam naar Mumbai, Bangalore en Delhi, zegt een woordvoerder tegen TravMagazine. In totaal gaat het hierbij om 21 vluchten per week, die in codeshare met KLM worden uitgevoerd. KLM zelf vliegt vanaf Amsterdam naar Mumbai en Delhi.
De Indiase carrier kampt al langer met financiële problemen. Woensdagavond werd op last van een schuldeiser, vrachtafhandelaar WFS, een Boeing 777 van Jet Airways op Schiphol aan de ketting gelegd.
Passagiers die een vlucht Amsterdam-Toronto hadden geboekt, worden omgeboekt of krijgen hun geld terug, heeft de airline laten weten. Een bankenconsortium in India werkt ondertussen aan een oplossing voor het noodlijdende Jet Airways. (Foto: Jet Airways).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.