Nieuwe tool van BCD Travel voor beheer gastreizen

BCD Travel heeft BCD Invite geïntroduceerd, een nieuwe wereldwijde oplossing voor het beheer van gastreizen. De digitale tool vereenvoudigt het tijdrovende proces om reizen te plannen en te beheren voor gastreizigers zonder reizigersprofiel.

“Veel van onze klanten hebben te maken met niet-geprofileerde reizigers, vooral klanten in de media & entertainment- en biowetenschappelijke sector,” zegt Yannis Karmis, senior vice president Product Planning & Development bij BCD Travel. “BCD Invite biedt klanten een eenvoudige, veilige en configureerbare oplossing die tijd bespaart voor boekers en het reisbeleid toepast, terwijl reizigers een moderne zoek- en boekervaring krijgen zonder administratieve rompslomp. Voortaan kunnen boekers zowel geprofileerde als niet-geprofileerde deelnemers uitnodigen voor een bepaald evenement met specifieke boekingsparameters. Dit maakt het beheer van groepsreizen voor bedrijven een stuk eenvoudiger.”

De bedrijfseigen technologie werkt samen met BCD’s digitale platforms en integreert reisbeleid, autorisatie en zorgplicht voor een naadloos reisbeheer. Travelmanagers kunnen eenvoudig reizigers toevoegen, tijdelijke profielen aanmaken, de boekingsstatus controleren en gedurende de hele reis met reizigers in contact blijven. In slechts een paar klikken kan de travelmanager of aangewezen boeker het type evenement definiëren, regels configureren en deelnemers uitnodigen.

De belangrijkste voordelen van BCD Invite:

  • Flexibel: profielen worden direct aangemaakt en gesynchroniseerd met de boekingstool, ongeacht GDS of land.
  • Veilig: profielen krijgen een vervaldatum, zodat ze automatisch worden gedeactiveerd in alle boekingstools voor een betere beveiliging.
  • Digitaal: alles wordt elektronisch beheerd om de ervaring voor deelnemers, boekers en BCD’s reisagenten te verbeteren.

BCD Invite is wereldwijd beschikbaar voor zakelijke klanten van BCD. Ga voor meer informatie naar www.bcdtravel.com/bcd-invite/.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring