All aboard. Vanaf 10 juli 2021 zet Club Med 2, het grootste zeilschip ter wereld, koers naar nieuwe, exclusieve en Franse bestemmingen. Er zijn drie nieuwe bestemmingen. 

Club Med 2, de fantastische vijfmaster van Club Med, zet koers naar de mooiste kusten van Frankrijk. Cruisefanaten die er even tussenuit willen, kunnen hun hart ophalen aan drie nieuwe, exclusieve bestemmingen: Corsica, Occitaniē en de zuidkust van Frankrijk

Club Med 2 neemt ook enkele partners mee aan boord: kookschool FERRANDI Paris, waar de internationale toptalenten van de culinaire wereld hun opleiding volgen, en het hemelse Franse beautymerk Sothys, dat de nieuwe spa op het schip runt. Samen bedachten ze nieuwe culinaire en ontspannende belevenissen die bij de passagiers zeker in de smaak zullen vallen. Het zeilschip verwelkomt ook voor de allereerste keer de Yoga School by Heberson, die volop gebruik zal maken van het betoverende kader op het schip.

Twee Amazing Weeks in het teken van passie en ontdekking

Tijdens de zomer vinden ook twee Amazing Weeks plaats aan boord van Club Med 2: themacruises rond welzijn en astronomie, uitgewerkt in partnerschap met experts.

Wellness: een programma dat fysieke activiteiten (yoga, qi gong, tai chi …) koppelt aan spirituele (meditatie), ontspannende (spa) en culinaire activiteiten (voedingsadvies). Een week om lichaam en geest weer met elkaar in verbinding te brengen.

Onder de sterren: Paul Wagner, enthousiaste astronoom en voormalige lector van het planetarium van het Palais de la Découverte zal elke avond tijdens een interactieve workshop de geheimen van het universum ontsluieren.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.