Motorola presenteert vandaag zijn snelste moto g ooit: de moto g100. Het is het eerste toestel in deze familie dat uitgerust is met een Qualcomm® Snapdragon™ 8-Series Mobile Platform. De nieuwe smartphone presteert als een flagship smartphone, zorgt voor een ongelooflijke game-ervaring en heeft een uitstekend camerasysteem.

Bovendien is de moto g100 compatibel met het Ready For-platform. Ready For zorgt voor een nieuwe ervaring waarmee je nog meer uit je smartphone haalt. Zeg dus ‘ja’ tegen gamen op groot scherm, betere videocall ervaringen, meer en sneller multitasken op een makkelijke manier en nog zo veel meer.

Motorola viert 10 generaties van de geliefde moto g-familie. Die werd in het leven geroepen om de verwachtingen van consumenten en hun liefde voor technologie voor altijd te veranderen. Met deze smartphones brengt Motorola voortdurend wat gebruikers belangrijk vinden.

Als een van de eerste smartphones ter wereld die gebruik maakt van het nieuwste Snapdragon™ 870 5G Mobile Platform, biedt de moto g100 je razendsnelle 5G1– en Wi-Fi 6-connectiviteit voor de krachtigste prestaties en snelste datasnelheden onder moto g-smartphones ooit.** Streamen en downloaden wordt een fluitje van een cent, en vertragingen behoren tot het verleden met direct reagerende camera’s, supersnel opstarten van apps, en eindeloze mogelijkheden voor moeiteloos multitasken. Met de nieuwste generatie geheugen van 8 GB, 128 GB ingebouwde opslagruimte2 en nog eens 1 TB beschikbaar als je een microSD-kaart3 toevoegt, heb je ruimte voor al je favoriete content en apps en de kracht om alles dag in, dag uit soepel te laten verlopen. Al die prestaties vragen om enorm veel power. Daarom hebben we een 5000 mAh-batterij toegevoegd waarmee je de indrukwekkende functies van je telefoon optimaal kunt benutten met een gebruiksduur van meer dan 40 uur4.

Ze hebben deze prestaties gekoppeld aan een geweldige entertainmentervaring, te beginnen met het prachtige 6,7″ CinemaVision-scherm. Zie films tot leven komen op een ultrabreed scherm met dezelfde 21:9-afmetingen als in de filmindustrie, en geniet van een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz die de beelden vloeiend en stabiel houdt, zodat je alle actie zonder haperingen ziet. Met een 25% groter kleurbereik5 en HDR10-certificering schittert je favoriete content in levendige, levensechte kleuren met verbeterde helderheid en contrast. Games zien er geweldig uit en presteren beter dan ooit, omdat de krachtige processor graphics twee keer zo snel laadt als elke vorige moto g6. Selecte Qualcomm ® Snapdragon Elite Gaming™ functies geven je geavanceerde aanpassingen, ultra-realistische graphics, en bliksemsnelheden. Motorola’s exclusieve Gametime functies in My UX bieden game-verbeterende apps en tools terwijl de telefooninstellingen automatisch worden aangepast zodat je niet wordt onderbroken door inkomende oproepen of meldingen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.