Motorola lanceert ThinkPhone

Vandaag onthult Motorola de ThinkPhone by Motorola, ook om de 30ste verjaardag van de ThinkPad te vieren. Deze zakelijke smartphone heeft de vertrouwde kwaliteit en betrouwbaarheid van elk Lenovo Think-apparaat. ThinkPad staat, naast vertrouwde kwaliteit, voor innovatieve technologie, en doelgericht ontwerp. ThinkPhone by Motorola is een unieke combinatie van Motorola’s toonaangevende mobiele innovatie en Lenovo’s jarenlange inzet voor bedrijven om klanten beveiligingsoplossingen te bieden. Het toestel integreert naadloos met een ThinkPad, zoals de nieuwste ThinkPad X1 Carbon Gen 11.

Met ThinkPhone beschikken klanten over een complete set beveiligings- en supportfuncties ondersteund door ThinkShield. ThinkShield is een superieur beveiligingsplatform – met een fundamenteel beveiligingsbeleid, toepassingen, gespecialiseerde hardware, software en processen die de beveiliging van het gehele apparaat waarborgen.

 

IT-organisaties kunnen erop vertrouwen dat de apparaten van hun bedrijf worden beschermd met ingebouwde Artificial Intelligence- hardware-beveiligingsoplossingen, zoals Moto Threat Defense. Daarnaast kunnen organisaties ThinkPhones eenvoudig instellen voor hun medewerkers met Zero Touch Enrollment en al hun ThinkPhones beheren met oplossingen zoals Moto OEMConfig en Moto Device Manager.

 

Samen met de nieuwe smartphone lanceert Motorola ook Moto Secure, een app die dient als een hub voor zaken met betrekking tot beveiliging en privacy. In combinatie met Moto OEMConfig of Moto Device Manager kunnen IT-beheerders op afstand Moto Secure-functies op ThinkPhones configureren, van vergrendelingsscherminstellingen en netwerkwaarschuwingen tot het wissen van pincodes. Daarnaast wordt de ThinkPhone geleverd met Moto KeySafe, een aparte processor die op Android draait en een extra beveiligingslaag toevoegt om de meest gevoelige smartphonegegevens beter te beschermen. Het isoleert pincodes, wachtwoorden en cryptografische sleutels en slaat ze op in een fraudebestendige omgeving, waardoor de gegevens van binnenuit worden beschermd.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring