Delta komt met gratis snelle wifi

Delta wordt de eerste grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die snelle, gratis wifi in samenwerking met T-Mobile, introduceert. De wifi is met ingang van 2 februari beschikbaar op de meeste binnenlandse vluchten en eind 2024 op internationale en regionale vluchten.

“Op het werk, thuis en overal daar tussenin is connectiviteit essentieel voor het dagelijks leven en uw reis met Delta zou niet anders moeten zijn”, aldus Ed Bastian, CEO van Delta. “Onze visie is al lang om een ​​ervaring op grote hoogte te leveren die vergelijkbaar is met wat onze klanten op de grond beschikbaar hebben.”

“Bij T-Mobile geloven we dat verbonden blijven tijdens het reizen een gemakkelijke, naadloze ervaring moet zijn”, zegt Mike Sievert, CEO van T-Mobile. “T-Mobile-klanten krijgen al gratis wifi tijdens de vlucht en nu werken we samen met Delta om die ervaring naar alle klanten te brengen, ongeacht hun draadloze provider, zodat iedereen die met Delta vliegt, van internet kan genieten.”

KLM is bezig om wifi te testen op intercontinentale vluchten. Of dat in de toekomst gratis wordt aangeboden is niet duidelijk. Maatschappijen als TUI fly, easyJet en Transavia bieden geen wifi aan.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Alle Jeep Avenger uitvoeringen nu te bestellen

Motorola lanceert ThinkPhone

Heineken Experience weer feestelijk open

Cadeautip: Courvoisier VSOP

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum