Marriott heeft een overeenkomst getekend met Diriyah Gate Development Authority om twee luxe hotels te openen als onderdeel van het Diriyah Project in Saoedi-Arabië.

De eigendommen van het Ritz-Carlton en The Luxury Collection zullen worden gevestigd rond het UNESCO-werelderfgoed At-Turaif.

The Ritz-Carlton, Diriyah, Riyadh zal naar verwachting in 2025 worden geopend en zal beschikken over 195 kamers en suites, een specialiteitenrestaurant, een eetgelegenheid die de hele dag geopend is, vergaderzalen, een buitenzwembad en een fitnesscentrum. Ritz Kids, de kenmerkende kinderclub en programmering van het merk maken deel uit van de visie, evenals een kenmerkende spa en meeslepende gastprogramma’s.

The Luxury Collection in Diriyah, Riyad, gelegen in de wijk Samhan, opent dit jaar haar deuren en biedt 141 kamers, waaronder 27 suites. Twee kenmerkende restaurants, een restaurant dat de hele dag geopend is, een koffie- en sapbar, een fitnesscentrum, een zwembad en een spa, plus vergader- en evenementenfaciliteiten, zijn allemaal gepland.

Diriyah wordt de belangrijkste historische culturele bestemming van Saoedi-Arabië. De nieuwe hub zal 11 vierkante kilometer van de historische stad Diriyah, bekend als ‘de parel van het koninkrijk’, omvormen tot een wereldwijde toeristische bestemming.

Het zal de thuisbasis zijn van culturele instellingen en musea, galerieën, lokale en internationale restaurants, luxe winkelervaringen, openbare pleinen, hotels, meerdere recreatieruimtes, woningen, onderwijsinstellingen en kantoren.

marriott.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.