Club Med opent het allereerste Resort in Charlevoix, Canada en maakt de aanstaande opening belend van een Resort in Utah, Verenigde Staten. Club Med markeert hiermee de terugkeer naar de bergen in Noord-Amerika.

Het meer dan twee jaar durende project onder leiding van Groupe Le Massif, werd gekenmerkt door een onderbreking als gevolg van de wereldwijde pandemie en een investering van 84 miljoen euro.

Dit gloednieuwe Resort met 4 drietanden en een Exclusive Collection, dat op vrijdag 3 december de deuren opende, heeft elk seizoen wat te bieden om aan de wensen van reizigers te voldoen. Van skiën en sporten tot wandelen in de vrije natuur en ontspanning.

Tijdens de openingsceremonie kondigde CEO Henri Giscard d’Estaing ook de opening aan van een nieuw Resort in Snowbasin in Huntsville, Utah, VS. Dit evenement staat in teken van de terugkeer van Club Med naar de Verenigde Staten na meer dan 20 jaar, alsook de introductie van het eerste Exclusive Collection Resort in de VS.

Met meer dan 20 bergresorts in Canada, de Franse, Italiaanse en Zwitserse Alpen, maar ook in Azië, kan Club Med zich marktleider noemen in deze categorie. Daarom streeft het merk naar een verdere ontwikkeling en uitbreiding van het aanbod bergresorts op de Noord-Amerikaanse markt.

Wij nodigen u uit om de beelden te downloaden, evenals de 3 persberichten over de opening en presentatie van Club Med Charlevoix, Canada en de aankondiging van de opening van een nieuwe Club Med in Snowbasin Resort in Utah, USA.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.