KLM voegt Google Pay toe aan haar app. Android-gebruikers van de KLM-app kunnen eenvoudig en snel hun instapkaarten opslaan en geselecteerde zitplaatsen en extra bagage afrekenen met de Google Pay app. KLM start in het buitenland maar verwacht dat het niet meer lang duurt voordat ook gebruikers in Nederland de betaal-applicatie kunnen gebruiken.

KLM is één van de eerste luchtvaartmaatschappijen in Europa waar je als klant en KLM-appgebruiker je instapkaart kan opslaan in de Google Pay app. De instapkaart verschijnt automatisch een paar uur voor vertrek op het scherm van je smartphone. iOS-gebruikers van de KLM-app kunnen al langer KLM-instapkaarten opslaan via Apple Wallet. Door Google Pay toe te voegen aan de KLM-app kunnen Android-gebruikers nu ook van deze mogelijkheid gebruikmaken.

Vanaf vandaag is Google Pay beschikbaar voor KLM-appgebruikers in landen zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Spanje, Duitsland en Brazilië. Google maakte onlangs bekend dat Google Pay op termijn wereldwijd beschikbaar komt. KLM verwacht dat het niet meer lang duurt voordat ook gebruikers in Nederland de applicatie kunnen gebruiken.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.