This statue can be found in the grounds of the Texas State Capitol in Austin.

KLM breidt haar netwerk uit met de opening van Austin, Texas. Vanaf mei 2020 zal de Amerikaanse stad drie keer per week bereikbaar zijn met een rechtstreekse KLM-vlucht vanaf Amsterdam. Deze wordt uitgevoerd met de Airbus A330-300 met een capaciteit van 292 stoelen per vlucht.

Austin is de 19de Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen. De nieuwe KLM-vluchten zijn een uitbreiding van Air France-KLM’s trans-Atlantische netwerk en een versterking van het joint venture portfolio met Delta Air Lines. Om de vluchten mogelijk te maken zijn er in het long haul KLM-netwerk wijzigingen doorgevoerd om slots vrij te spelen op Schiphol. “We hebben een robuust trans-Atlantisch netwerk opgebouwd dankzij de samenwerking met onze joint venture partners Air France en Delta Air Lines. Dat netwerk blijven we optimaliseren. Zo zijn we afgelopen zomer gestart met Boston en Las Vegas en voegen we nu Austin toe aan ons bestemmingenaanbod in Noord-Amerika”, zegt Pieter Elbers – President-directeur KLM.

Vluchtschema
KLM vliegt vanaf 4 mei 2020 op maandag, donderdag en zaterdag tussen Schiphol en Austin. De vluchten met de Airbus A330-300 bieden 30 stoelen World Business Class, 40 stoelen Economy Comfort Class en 222 stoelen Economy Class. Het vluchtschema ziet er als volgt uit:

  • KL0667 vertrekt van Schiphol om 12.40 uur en arriveert om 16.10 uur lokale tijd in Austin (Austin-Bergstrom International Airport, code: AUS).
  • KL0668 vertrekt uit Austin om 18.00 uur lokale tijd en arriveert de volgende dag om 10.25 uur op Schiphol.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.