Vanaf  9 januari 2020 zal American Airlines met een Boeing 787-8 van Amsterdam naar Philadelphia vliegen. Met dit grotere vliegtuig wordt de capaciteit met 25 extra stoelen vergroot en kan op deze route voor het eerst worden gevlogen in de Premium Economy klasse.

‘Vol trots introduceren we de 787-8 waarmee we onze capaciteit en keuze vergroten voor onze passagiers die van AMS naar PHL vliegen”, zei Rick Mobach, Sales Manager – Benelux bij American Airlines. “Onze gasten profiteren van meer comfort aan boord en kunnen kiezen uit honderden verbindingen vanaf PHL naar bestemmingen in de VS, Canada en Latijns-Amerika.’

Flagship

De 787-8 biedt 20 full-flat stoelen aan het gangpad in de Flagship Business. Voorzien van exclusief beddengoed, ontworpen door slaapexpert Casper. Daarnaast kunnen Business-passagiers genieten van door chefs geïnspireerde menu’s, een amenity-kit van het merk This is Ground en Bang & Olufsen hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. Op de luchthaven van PHL kunnen daarvoor in aanmerking komende passagiers, gebruikmaken van de Admirals Club, waar ze voor hun, aansluitende, vlucht rustig kunnen genieten van warme en koude hapjes, kwaliteitswijnen, Champagne en cocktails.

Premium Economy

De 787 Dreamliner biedt ook 28 Premium Economy stoelen. De nieuwe Premium Economy Class van American Airlines biedt passagiers instappen met voorrang, een ruime leren stoel met 96 cm beenruimte, gebruik van een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, een stijlvolle amenity-kit van het merk STATE, een deken en kussen van Casper en verbeterde maaltijden met gratis wijn, bier en sterke drank.

 

In de Main Cabin bevinden zich 186 stoelen, waarvan 48 Main Cabin Extra met extra beenruimte.In alle cabines kunnen gasten gebruikmaken van inflight wifi, persoonlijk inflight entertainment, inclusief gratis live tv met het laatste nieuws en sport, en gratis bier en wijn.

American Airlines verzorgt tijdens de zomer ook een vlucht van AMS naar Dallas/Fort Worth (DFW) die wordt uitgevoerd met een Boeing 777-200, met eveneens stoelen in Flagship Business, Premium Economy, Main Cabin Extra en Main Cabin. American Airlines is de enige luchtvaartmaatschappij die op alle vluchten van AMS naar de VS Premium Economy aanbiedt

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.