KLM vliegt in samenwerking met Air Mauritius vanaf 30 oktober dit jaar rechtstreeks tussen Amsterdam en Mauritius. Door de samenwerking kunnen passagiers kiezen uit een ruimer vluchtaanbod. De bestemming wordt gedurende het hele jaar aangevlogen.

Op de route wordt KLM’s nieuwe Boeing 787-9 ingezet, die beschikt over een World Businessclass met 30 stoelen, een capaciteit van 45 stoelen in Economy Comfort en 219 zitplaatsen in Economy Class.

Met ingang van eind oktober vertrekt vlucht KL501 op maandag, donderdag en zaterdag om 17.20 uur vanuit Amsterdam. De aankomsttijd van de vlucht op Mauritius is de volgende dag om 07.35 uur lokale tijd. De terugvlucht vertrekt om 09:45 uur van Mauritius en landt om 18:35 uur weer op Schiphol. In de zomer vliegt Air Mauritius per 26 maart volgend jaar twee keer per week, op maandag en vrijdag.

In augustus en oktober wordt ook een derde wekelijkse vlucht toegevoegd, met vertrek op woensdag. De maatschappij voert de route Amsterdam-Mauritius uit met een Airbus A340 met 28 stoelen in Business Class en 264 in Economy Class.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.