Door: | 15 november, 2016

KLM versterkt vanaf komend zomerseizoen haar toch al forse netwerk in Afrika. Er zijn twee nieuwe bestemmingen aangekondigd: Freetown, Sierra Leone en Monrovia, Liberia. De airline zet een Airbus 330-200 in.  Met de toevoeging Freetown en Monrovia bedient KLM vanaf 2017 13 bestemmingen in Afrika. Hiermee versterken we onze positie in Afrika aanzienlijk en bieden we onze passagiers nog meer keuze’,  aldus Pieter Elbers – KLM president-directeur & CEO

Dienstregeling

De vluchten naar Freetown en Monrovia worden uitgevoerd met een Airbus 330-200 waar plaats is voor 267 passagiers. Vlucht KL0511 vertrekt op woensdag, vrijdag en zondag om 14:35 uur vanaf Amsterdam en komt om 19.30 uur (lokale tijd) aan in Freetown. Na een korte tussenstop, wordt de vlucht om 20.40 uur (lokale tijd) vervolgd naar Monrovia en komt daar om 21:55 uur (lokale tijd) aan. De terugvlucht vertrekt aansluitend om 23:20 uur vanuit Monrovia (lokale tijd) en komt om 8:10 uur (lokale tijd) aan in Amsterdam.

Over Freetown

Freetown is de hoofdstad van het West-Afrikaanse land Sierra Leone. De stad is een havenplaats aan de Atlantische Oceaan, hier draait dan ook de economische ontwikkeling grotendeels op. Belangrijk is de verpakking van vis, rijst, het slijpen van diamanten, de productie van sigaretten en de raffinage van aardolie. Daarnaast kent Freetown een unieke, rijke historie en een tal van trekpleisters.

Over Monrovia

Monrovia is niet alleen de hoofdstad van Liberia, maar ook de grootste stad van het land. De stad is de belangrijkste havenplaats en het administratief, financieel en commercieel centrum van het land.

Bron: Business Traveller

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.