KLM geeft update over renovatie ICA Lounge

De renovatie van de KLM Non-Schengen Crown Lounge is in volle gang. Vanaf dit najaar is de imposante ingang op de Holland Boulevard (tussen de E- en F-pier) aan de beurt. In het voorjaar van 2019 wordt de nieuwe lounge feestelijk geopend.

Een van de veranderingen die passagiers dit najaar al kunnen verwachten is de verplaatsing van de ingang naar de Holland Boulevard (tussen de E- en F-pier), één verdieping lager dus. Hier worden de passagiers welkom geheten door personal lounge assistants en krijgen zij direct toegang met hun boardingpass bij een selfservice automaat. Voor vragen kunnen zij zich met hun mobiel aanmelden bij een ‘digitale lounge guide’, die de huidige receptiebalie vervangt. Passagiers hoeven dus niet meer in de rij te staan, maar de personal lounge assistants komen langs om direct vragen te beantwoorden. Zo is meer tijd om te genieten van alle voorzieningen die de nieuwe lounge te bieden heeft.

In de nieuwe lounge komen verschillende zones die precies aansluiten bij de wensen en behoeften van dat moment. Wil je bijvoorbeeld nog even werken? Kom dan naar de ‘Polder’. Liever relaxen, een dutje doen in een van de slaapcabines of gebruikmaken van de douches? Ga dan naar de zone ‘Sea’. In ‘City’ kunnen passagiers genieten van een hapje of drankje. Een informele werkruimte, entertainment en een tv-ruimte vind je in de zone ‘Dutch Mountain’ en voor fine-dining is ‘Sky’ op de bovenste verdieping de aangewezen plek. Tegen betaling kunnen passagiers hier genieten van culinaire hoogstandjes. Sky beschikt ook over een geweldig buitenterras, privékamers om te dineren en een speciale kaaskamer met Hollandse kazen. Zo vindt u in de vernieuwde lounge voor elk moment een bijpassende zone.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...