Icelandair hervat deel van de vluchten

Icelandair gaat vanaf 15 juni een deel van de vluchten weer uitvoeren. In de periode 15 juni tot en met 29 juni zal er 4 keer per week op de route Keflavik-Amsterdam-Keflavik worden gevlogen.

Op dinsdag, donderdag en zondag staan vluchten FI500 KEF-AMS en FI501 AMS-KEF gepland, met reguliere vluchttijden. Op zaterdag staan vluchten FI504 KEF-AMS en FI505 AMS-KEF gepland, de precieze vluchttijden volgen nog.

Vluchtschema
Naast vluchten naar/van Amsterdam zullen er in de periode 15 juni tot en met 29 juni ook vluchten worden aangeboden naar:

Kopenhagen, 9x per week
Oslo, 4x per week
Stockholm, 3x per week
Helsinki, 3x per week
Parijs CDG, 4x per week
Frankfurt, 3x per week
Munchen, 3x per week
Berlijn TXL, 3x per week
Zurich, 3x per week
Londen LHR, 2x per week

De seizoensgebonden bestemmingen Anchorage, Philadelphia, Portland, Edmonton, Montreal en Vancouver deze zomer niet zullen worden aangeboden.

Safe travels
Icelandair werkt samen met partners aan een veilige reisomgeving, maar vraagt ook passagiers om hun steentje bij te dragen. Handige informatie die hierbij kan helpen: https://www.icelandair.com/support/covid-19/safe-travels-shared-responsibility/

Let op: mogelijk vult Icelandair deze informatie nog aan, nationale en internationale adviezen worden gevolgd.

Aankomst in IJsland
De IJslandse overheid heeft aangekondigd passagiers die in IJsland aankomen te testen op het COVID-19 virus. Passagiers kunnen wellicht ook een recente, negatieve COVID-19 testuitslag laten zien, of kiezen voor een quarantaine van twee weken. De precieze details worden nog uitgewerkt.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.