Icelandair gaat year round naar Vancouver, Canada. Wegens de toegenomen vraag naar vluchten naar de populaire stad aan de westkust, verhoogt Icelandair met ingang van deze winter haar service van seizoensgebonden naar year-round vluchten. Icelandair vloog al sinds 2014 op Vancouver via Reykjavik (Keflavik) uiteraard. 

 Toegenomen vraag

Vancouver is de grootste stad aan de westkust van Canada en telt ongeveer 2.3 miljoen inwoners. De stad is veelvuldig gekozen als de beste van de wereld om in te wonen. ‘Er is veel vraag naar vluchten van en naar Vancouver en bovendien zien we mogelijkheden om ons Trans-Atlantische netwerk uit te breiden voor alle routes vanuit Europa’, aldus Birkir Holm Gudnason, CEO Icelandair.

 Uitbreiding service

Vanuit Keflavik Airport vertrekken momenteel wekelijkse vluchten naar Vancouver op donderdag en zaterdag met de Boeing 757. De service zal zich in 2018 uitbreiden naar drie wekelijkse vluchten. Op deze vluchten zijn één stuk ruimbagage, een persoonlijk in-flight entertainment systeem en gate-to-gate WiFi beschikbaar voor alle passagiers.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.