Hotel des Indes stelt Michelinwaardige chefkok aan

Met de aanstelling van Roel Gilissen als Executive Chef krijgt het luxueuze Hotel Des Indes in Den Haag er een getalenteerde chef-kok bij. Met ruim 21 jaar ervaring in verschillende prestigieuze restaurants weet Roel hoe hij zelfs de echte fijnproevers verstelt kan doen staan. Roel zal zijn jarenlange ervaring gebruiken voor de herlancering van het menu bij Hotel Des Indes.

 Roel Gilissen heeft in de loop van de jaren bekendheid opgebouwd door zijn rijke ervaring in verschillende toonaangevende restaurants, zoals De Hoefslag in Bosch en Duin, dat bekroond is met een Michelinster. In de 21 jaar dat hij als chef-kok werkzaam is, heeft hij zijn eigen signature gerechten gecreëerd. Naast de bekende, maar door Roel bijzonder gemaakte risotto met truffel, is zijn specialiteit gebakken foie gras met spekkoek, overgoten met chocoladesaus.

Valentijnsmenu

Gillisen zal in februari 2017 van start gaan met het ontwikkelen van een speciaal Valentijnsmenu. Gedurende het Valentijnsweekend, van vrijdag 10 februari t/m dinsdag 14 februari, zal dit menu exclusief worden geserveerd bij Hotel Des Indes. De traditionele fine dining-ervaring waar Hotel Des Indes bekend om is wordt bij dit menu afgemaakt met een vleugje liefde.

 

Samenwerking met sterrenkoks

Roel heeft een grote ambitie als kok en wil zich uiteraard in 2017 blijven ontwikkelen. Later in het jaar zal hij daarom een week lang koken met collega-koks van andere Nederlandse sterrenrestaurants. Hiermee bewijst hij dat hij altijd op zoek is naar nieuwe invloeden en smaken.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...