Princess Cruises heeft het grootste schip ooit van het merk aangekondigd, dat plaats biedt aan meer dan 4.000 gasten. De nieuwe Sun Princess biedt een prachtig uitzicht, uitgestrekte locaties, innovatieve uitgaansgelegenheden, eetzalen met meerdere verdiepingen en accommodaties, terwijl het trouw blijft aan de vloeiende strakke lijnen en ontwerpesthetiek geïnspireerd door het Seawitch-pictogram en gepopulariseerd in de originele “Love Boat” tv-series.

Het schip van 175.500 ton, momenteel in aanbouw op de Fincantieri-werf en gepland voor begin 2024, is het grootste Princess-schip dat ooit is gebouwd en omarmt het Italiaanse erfgoed door een next-level, merkiconisch Piazza en The Dome, een hypermoderne entertainmentruimte geïnspireerd op de terrassen van Santorini. Sun Princess zal ook het exclusieve Princess Medallion bevatten dat de leidende positie van Princess zal versterken bij het leveren van uitzonderlijke gepersonaliseerde ervaringen op een ongeëvenaarde schaal. Princess is uniek in het vermogen om ongelooflijke cruiseschipvoorzieningen te leveren die typerend zijn voor de grootste schepen ter wereld, terwijl het persoonlijke service biedt die te vinden is op de kleinste schepen in de branche.

De rederij kondigde ook aan dat Sun Princess een eerste lente-/zomerseizoen van cruises op de Middellandse Zee zal varen, gevolgd door reizen naar West- en Oost-Caribische eilanden vanuit Port Everglades, Florida in de herfst van 2024.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.