Aviareps PR bureau voor Saudia

Saudia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Saudi-Arabië, heeft Aviareps aangesteld als pan-Europees PR-bureau. Met onmiddellijke ingang zal Aviareps, verantwoordelijk zijn voor de PR-activiteiten van de luchtvaartmaatschappij in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Saudia, voorheen bekend als Saudi Arabian Airlines, is de op twee na grootste luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten en lid van de luchtvaartalliantie SkyTeam. Vanuit de belangrijkste hub in Jeddah en de twee secundaire hubs in Riyad en Dammam voert Saudia binnenlandse en internationale vluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld. In de eerste helft van 2022 vervoerde de luchtvaartmaatschappij 11,6 miljoen passagiers, een stijging van 80% ten opzichte van dezelfde periode in 2021.

Europa is een bijzonder belangrijke markt voor Saudia, aangezien de luchtvaartmaatschappij onlangs rechtstreekse vluchten van Saudi-Arabië naar verschillende bestemmingen in Zwitserland, Spanje en Griekenland heeft geïntroduceerd en van plan is het netwerk in Europa verder uit te breiden. In augustus vierde Saudia de 55e verjaardag van de eerste vluchten naar Londen, Frankfurt en Genève.

Beheerd door de hub in München, zullen AVIAREPS’ lokale teams van PR-experts sterke en effectieve PR-activiteiten ontwikkelen in lijn met Saudia’s algemene communicatiestrategie voor Europa en deze aanpassen aan de lokale markten.

Edgar Lacker, CEO AVIAREPS: “We zijn enorm trots op de benoeming tot pan-Europees PR-bureau voor Saudia. Met onze lokale AVIAREPS-kantoren in alle acht landen zijn we in staat om PR-activiteiten centraal te coördineren vanuit onze hub in München en deze lokaal aan te passen en verder te ontwikkelen via onze experts in de markten. We kijken ernaar uit om onze kennis van de lokale markten en onze sterke connecties met de media te gebruiken om Saudia te positioneren als een top-of-mind luchtvaartmaatschappij voor reizigers uit Europa.”

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Ook Condor met stand met stand aanwezig op TravDay

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst