Na de recentelijke berichtgeving vanuit Indonesië – het inreisverbod voor buitenlandse toeristen is verlengd tot het einde van het jaar – heeft Garuda Indonesia haar omboekingsbeleid aangepast. Het omboekbeleid geldt nu voor reizen t/m 31 december 2020.

“Met de verlenging van dit beleid als gevolg van de beslissing om de grenzen van Indonesië tot het eind van het jaar dicht te laten, bieden we onze passagiers nog meer mogelijkheden om o.a. hun geplande reis op een later tijdstip in 2021 te laten plaatsvinden”, zegt Rick Wouters, Marketing & Sales Manager van Garuda Indonesia.

Enkele highlights uit het omboekbeleid:

  • De tickets zijn geboekt vóór 23 april 2020
  • De orginele vertrekdatum is uiterlijk 31 december 2020
  • De nieuwe omgeboekte vertrekdatum is maximaal met vertrek in dezelfde maand het jaar erna.
    Dus origineel vertrek in juli 2020 is maximaal om te boeken naar vertrek 31 juli 2021. Er mag eenmalig kosteloos gewijzigd worden.


Het bovenstaande omboekbeleid is alleen geldig voor vluchten van/naar Amsterdam met Garuda Indonesia. Meer informatie is te vinden op: de Speciale Corona-pagina

Verlenging Garuda Flex tot 30 september 2020
Naast het bovenstaande verlengt Garuda Indonesia ook het “Garuda Flex”-programma.
Hiermee kunnen nieuwe boekingen worden gemaakt met standaard flexibele voorwaarden, zodat er heel makkelijk en snel kan worden omgeboekt. Een van deze flexibele voorwaarden is dat er maximaal 3 keer van vertrekdatum gewijzigd kan worden, zonder bijkomende administratiekosten. Zie “Garuda Flex”-pagina.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.