Four Seasons Hotels and Resorts heeft zijn uitbreidingsplannen voor 2022 en daarna aangekondigd.

Het bedrijf is van plan dit jaar vier panden te openen in Tamarindo (Mexico) en de Amerikaanse steden Fort Lauderdale, Nashville en Minneapolis. Dit komt na de opening van panden in Napa Valley, New Orleans en het Italiaanse Taormina vorig jaar.

Er is ook een sterke focus op woningen in de komende jaren, met plannen om drie vrijstaande Private Residences te openen – dit zijn eigendommen die niet zijn verbonden met een hotel of een resort. De collectie, die momenteel woningen in Londen, San Francisco en Los Angeles omvat, zal nieuwe woningen krijgen in Dubai, Lake Austin en Marrakech.

Ondertussen zal het bedrijf residentiële ontwikkelingen openen die verbonden zijn met een bestaand of binnenkort te openen Four Seasons-pand in Fort Lauderdale, Minneapolis, Nashville, Mumbai, Cartagena en Belize.

Four Seasons heeft in totaal meer dan 50 nieuwe projecten in planning of ontwikkelingsfasen in landen als Belize, China, Colombia, Italië, Japan en Spanje, samen met belangrijke markten in de VS.

Op het gebied van duurzaamheid is Four Seasons van plan om tegen het einde van het jaar al het plastic voor eenmalig gebruik uit de gastervaring te verwijderen.

Er zullen ook nieuwe digitale functies in de Four Seasons-app zijn, na een toename van 300 procent in gebruik sinds 2019. Dit omvat de introductie van een mobiele sleutel en mobiele betalingen, samen met verbeteringen aan de digitale ervaring van het restaurant en de bar.

John Davison, president en CEO van Four Seasons Hotels and Resorts, merkte op:

“2022 markeert een belangrijk moment in de evolutie van Four Seasons, aangezien we onze ontwikkelingsfocus in belangrijke markten aanscherpen, onze leidende positie als iconisch luxemerk versterken en profiteren van nieuwe kansen die onze groei zullen blijven stimuleren en diversifiëren.

Four Seasons heeft momenteel een portfolio van 122 hotels en resorts en 48 woningen in 47 landen over de hele wereld.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.